GEVELWERKEN

Van herstelling tot renovatie

Er bestaan vele mogelijkheden. 

grmconstruct gevelwerken

De opties op een rijtje

Jouw gevel is het visitekaartje van je woning. Als je bestaande gevel gerenoveerd en/of hersteld moet worden, zijn er heel wat mogelijkheden. Welke opties er bestaan kan je hier ontdekken. 

  1. Gevelreiniging: ziet je gevel er vuil en verouderd uit maar is hij nog in prima staat? Het reinigen van de gevel is één van de goedkoopste technieken om je gevel te renoveren. Interesse? Lees dan hier alles over gevelreiniging.
  2. Gevelrenovatie: een gevelrenovatie is goedkoper dan een nieuwe bekleding plaatsen. Het uitzicht van de bestaande gevel wordt in dit geval ook zoveel mogelijk behouden. Kies je voor een gevelrenovatie? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van kaleien en schilderwerken
  3. Een nieuwe gevelbekleding: als je wil isoleren langs de buitenzijde of als je gevel zijn beste tijd heeft gehad, dan is een nieuwe gevelbekleding zeker te overwegen. Je kan hierbij kiezen voor steenstrips, hout of crepi. Interesse in een nieuwe gevelbekleding? Bekijken dan zeker onze pagina over steenstrips. 
  4. Gevelisolatie: wanneer je kiest voor een nieuwe gevelbekleding, is het dé gelegenheid bij uitstek om in eerste instantie de buitenmuur te isoleren. Zo bespaar je op de energiekosten. Bij gevelisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de buitenzijde tegen de muren aangebracht. Nadien kan de gevel afgewerkt worden met een gevelbekleding naar keuze. 
We staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en een goede service

Wij (ver)bouwen jouw droomproject

Voor elke stijl en budget
Altijd 2 dezelfde aanspreekpunten
Ervaring en vakmanschap
Goede voorbereiding en begeleiding
Uitvoering volgens onderlinge afspraken
grmconstruct bouwproject

Vliegplein 54
2270 Herenthout
0472 09 66 36 (Steven)
0494 64 39 09 (Steve)
info@grmconstruct.be​​​​​​​
BE0746.351.850

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief